donderdag 24 juli 2008

Dracula, mooi weer enz...

Wat een week! Ik heb bijna niets gedaan en toch geen tijd gehad om te bloggen. Max heeft ons (mij vooral, want vriendlief is aan t werk) vanaf zondag flink bezig gehouden. Tandjes! Zoals jullie misschien nog weten was onze kleine vent er al vroeg bij. Met zijn 12 weken had hij zijn beide ondertandjes al. Nu zijn tand nr 3+4 onderweg. Meestal zijn dat boven de voortandjes. Maar nee, wij krijgen een klein Draculaatje.... Max krijgt namelijk boven 2 snijtandjes door. En last dat ie ervan heeft! Pfff, hij heeft heel wat afgehuild deze week. ZO zielig. Bij de eerste tandjes merkten we nauwelijks iets aan hem. Maar dit keer... Niets hielp: zetpilletje, homeopatische druppeltjes, dentinox, bijtring etc. Soms wilde iets wel eventjes helpen. Max wilde overdag (GELUKKIG 's nachts wel!) niet slapen. Hij wilde op momenten helemaal niets. Box was niet leuk, op de grond was niet leuk, in de draagzak niet, in de wipstoel ook niet, op bed BAH. Opeens bedacht hij dat hij het wel relax vond ik zijn wagen... Nou ik heb de afgelopen dagen, tussen de buien door, heel ons dorp gehad hoor! Maar goed, Max werd er rustig van! En ik weet nu; tandjes krijgen is goed voor de lijn!!!

Gelukkig is tandje nr 3 zo goed als door. We hebben onze vrolijke, gezellige Max weer terug! En hij wil ook weer slapen... Hij ligt er nu al 2 uur in. Ben al een paar keer gaan kijken... het is zo stil hier!

Max krijgt sinds deze week ook groenten. Hahaha wat een bekken kan ie trekken zeg. Met fruit deed ie dat eigenlijk niet. Maar nu! Geloof dat ie net als mama groentes niet zo heerlijk vindt.... of even wennen misschien.
Deze foto laat zien hoe lekker meneer worteltjes vindt! LOL
Ik ben gisteren even een half dagje met mijn moeder op pad geweest. Eerst naar de scrapbookwinkel in Heesch en daarna naar IKEA. Helaas kan ik jullie niet laten zien wat ik allemaal gekocht heb. Ik had alles gelijk opgeruimd om commentaar van vriendlief te voorkomen. ("Heb je nou NOG MEER gekocht!?) Jullie kennen dit vast.
Maar goed ik kan jullie verzekeren dat ik voorlopig weer vooruit kan!

Vorige week heb ik nav een sketch op het SA Forum deze layout gemaakt. Ik had hem niet eerder laten zien omdat ie eigenlijk nog niet af is. Ik ben nog niet klaar met de journaling! Maar ineens was mijn tape op! Heel irritant. Zeker omdat ik hier in de buurt nergens aan een rolletje zwarte Dymo tape kan komen! Ook in Heesch was ie al een hele tijd niet voorradig... Dus mocht iemand een rolletje vinden ergens, geef me een gil! Misschien kun je hem (uiteraard tegen betaling) opsturen naar me.
Toch een (slechte) foto van de lo en hopelijk kan ik hem binnenkort helemaal afmaken.

Nu ga ik weer snel in het zonnetje zitten!
Fijne week nog en bedankt voor het achterlaten van al die gezellige berichten!

Ooh en nog even een paar foto's van vorige week. Max had zo'n lol toen ie net wakker was! Heerlijk dat koppie! *smelt*
10 opmerkingen:

sollie zei

Wat een leuke pagina. De kleuren zijn ook super. Als ik ga shoppen naar Heesch en de Creatie vertel ik m'n ventje ook niet hoeveel de rekening was. Nu ja, ik doe zo'n uitstapje ook maar 2x per jaar hé. De rest koop ik hier in België.

Hanneke zei

Oeioei! Je lo ziet er goed uit zeg!!! Wat een gave foto's als afsluiter van je berichtje zeg!!

XxX Hanneke

José zei

Hee Iris!

Leuk layout zeg! Hoeveel foto's heb jij eigenlijk gemaakt in Kenia! :-D

Arme Max, ik hoop dat die tandjes er gauw door zijn! Nog even volhouden dus!

Bedankt voor de berichtjes op mijn weblog! (eindelijk eens commentaar :) hihi!) De operatie is goed gelukt van m'n moeder nu nog een paar (of meer) nachtjes in het ziekenhuis en dan hopen dat ze snel weer opknapt!

xx José

**SCRAP-GEK** zei

leuke LO hoor Iris! en wat is Max toch een schatje! die foto's van hem zijn ook weer helemaal leuk!!! zoooo lief! zielig dat hij zo'n last had van zijn tandjes...dat vind ik altijd zoooo zielig! maar gelukkig is hij weer de oude! geniet maar lekker van hem! en veel plezier met je nieuwe aankopen! groetjes marije.

Miranda zei

Och arme Max! Vervelend is dat he? en je voelt je ook zo machteloos.... Hopelijk heeft ie er nu minder last van nu nummer 3 door is...
Onwijs gave lo! Ik zal eens kijken voor dat zwarte tape, volgens mij heb ik het wel... Ik laat het je nog weten!

nannyke zei

hallo iris
ik heb je een award gegeven
kijk maar eens op mijn blog
fijn weekend

Je@net zei

Ach gossie, die arme Max toch....en arme papa en mama natuurlijk ;-)
Gelukkig is het leed snel geleden als de tandjes eenmaal door zijn! Sterkte hoor!
Lo ziet er gaaf uit joh! En de foto's zijn weer super, wat een kanjer is het toch!!

José zei

Was ik ook weer! hihi!
700 foto's voor twee weken! ZO!
Dan valt 1500 in 5 weken nog wel mee :) Ben bang dat ik als ik naar Kenia ga er ook met zo'n aantal thuis kom! LOL

Jackie zei

het is echt een lekker ventje...
En die tandjes, arm jochie..

En groente, lachen hoor...
vooral bij groene groente deden ze hier erg vies en raar

Mandy zei

Ahhh arme Max, ik hoop dat hij nu wat minder last heeft!
Leuke lo heb je weer gemaakt!

Liefs Mandy