woensdag 9 juli 2008

Zoals beloofd,

een 2e update deze week! Goed hè!

Om te beginnen wil ik jullie nog even vertellen over de doopviering afgelopen zondag. Wat hebben we geboft met het weer zeg! We hebben gelukkig de hele middag lekker buiten kunnen zitten!

(let vooral niet op mij. Ik kijk hier echt TE serieus! Kijk maar hoe Max zijn muis verslindt)

We boffen ook ontzettend met zo'n geweldig lief kind. Wat heeft hij het goed gedaan zeg. Hij vond het allemaal prima. Ik had een speelgoedje meegenomen. Dat hield hij stevig vast.


Verder heeft ie een hoop gekwijld (jaja komen WEER tandjes aan) en gekletst, bellen geblazen etc. Hij heeft iedereen wel laten lachen.
Zelfs toen hij het water over zijn bol kreeg, liet hij geen kick.


De diake kwam nog even aan mij vragen of Max altijd zo lief en tevreden is..... Zoooooooo trots!

Hoop dat ons mannetje zo lief en tevreden blijft. Maar mocht ie papa's streken krijgen..... dan zijn we er nog lang niet klaar mee!
Na de viering is de hele familie mee naar ons gegaan. Nog even bij opa op schoot. Daar had hij toch een hoop lol! Moet je die grote schaterlach eens zien *zwijmel*


's Avonds zijn we gezellig uiteten geweest. Heerlijk gegeten. Het was een geslaagde dag!

Ondanks dat ik vakantie heb, heb ik deze week toch nog eventjes gewerkt. Zaterdag ook nog naar school en dan houd ik het deze vakantie voor gezien.
Vandaag heb ik even zitten scrappen. Ik ben nog niet helemaal tevreden. Op het moment heb ik zeeën van tijd om te scrappen maar nul komma nul inspiratie! Zelfs aan de slag gaan met schetsen werkt niet. Ik heb allemaal nieuwe spullen liggen maar krijg maar niet verzonnen wat ik ermee ga doen. Van ellende heb ik dus maar het hele huis een goede poetsbeurt gegeven :$
Dus mocht iemand tips/ideeën hebben om mij weer aan t scrappen te krijgen! GRAAG!

Nu ben ik er snel vandoor. Ik ga gezellig met een paar vriendinnen naar de Lady's night! Dat wordt hier in Tilburg georganiseerd door de bios. Iedere keer als er een echte vrouwenfilm in première gaat, draait die hier een dag eerder. Wij gaan er haast altijd heen. Er staan volop leuke kraampjes met echte vrouwen dingen en je krijgt altijd een leuke goodie bag.
Vorige keer (Sex and the City) konden we helaas niet... Maar nu wel! Mama Mia here we come!
(heb nog een flink gat overgelaten voor een mega emmer popcorn! En van tevoren scoren we nog een overheerlijk Italiaans ijsje... YUM!)

See you, fijne avond allemaal!

xoxo

7 opmerkingen:

Hanneke zei

Wat een geweldig mooie foto's zeg! Vooral die schaterlach!!

Tja die inspiratie... hopeloos is dat soms he?! Ik hoop dat ie gauw z'n weg terug vind!!

Was de film leuk?

XxX

Jackie zei

ow je kijkt idd TE serieus, hahaha

Maar dat koppie, en die Lach, Zwijmel lekker met je mee...

Mireille zei

meis wat een prachtige foto.. en wat een bijzondere happening

SCRAP-GEK! zei

wat een super gave foto's van de doop joh! zo te zien en te horen was het een super geslaagde dag! :-) en tja...het scrappen komt vast wel weer, wacht maar af...straks heb je weer inspiratie voor tien! ;-) heel veel plezier bij Mama Mia, ik wil daar ook zoooooo graag naar toe!!! dus ben reuze benieuwd hoe die was!!!! fijne vakantie! heerlijk! ik moet nog twee weekjes werken, dan heb ik ook lekker drie weekjes vrij!!! :-) ik kan niet wachten! LOL! groetjes marije.

sollie zei

Wij hebben hier ook zo'n Lady's Night in de bios. Ik ben de vorige keer geweest met 'Sex and the City'. Echt heel leuk.
Ik zit momenteel ook met zo'n scrappersblock. Ik wil scrappen maar ik vind de tijd niet en als ik tijd hebt, komt de inspiratie niet.

*fauve* zei

Super schattig,gefeliciteerd meid!

Miranda zei

Ja gefeliciteerd met de doop van Max! (zeg je dat? gefeliciteerd? Sorry anders....) Ondertussen zie ik dat je je inspiratie gelukkig hebt gevonden!
Heerlijk weer! En hoe was mama mia? Wil heb ook graag zien...