dinsdag 29 juli 2008

Even een snelle update want ik ga zo weer lekker genieten van het mooie weer. Heerlijk hè die zon! Soms wel erg benauwd maar ach, beter dan al die regen. Voor Max is het soms wel een beetje te heet. Maar gelukkig hebben we daar wat op gevonden:


We hebben ook nog een groter badje hoor want zoals jullie zien is Max hier eigenlijk te groot voor! En dan kunnen papa en mama er ook gezellig bij!

Afgelopen week vertelde ik jullie al over zijn tandjes. Nou nummer 3&4 zijn door! Maarrrr nummer 5 komt er ook al aan! Geen wonder dat hij er zoveel last van had! 3 tanden in ruim een week...

Ik heb, tussen de bedrijven door, lekker in de tuin zitten scrappen. Het licht is alleen niet goed om nu foto's van mijn lootjes te maken. Dus jullie zullen later deze week nog een keertje langs moeten komen. ;)

Ik werd trouwens nog verrast door Nancy met een award. Thanks meid! Ik voel me vereerd!En dan natuurlijk de bedoeling/uitleg erbij:

The rules of this award:
1. Only 5 people allowed.
2. 4 have to be dedicated followers of your blog
3. one has to be someone new or recently new to your blog and live in another part of the world.
4. you must link back to whoever gave you the award.

Quite simple really it is a way of saying thankyou to those who take time out for wonderful comments to boost your day.

Nou daar gaat ie:
Marije
Isolde
José
Miranda
Jeanet

Omdat ik maar 5 mensen mag kiezen, wil ik bij deze iedereen bedanken die regelmatig mijn blog bezoekt! Ik vind het altijd erg gezellig wanneer jullie een berichtje achterlaten! Ik weet dat er een hoop mensen zijn die hier komen zonder een berichtje achter te laten. Dussssssssss ga je gang hoor! :D

Nou ik ga nog even mijn boek proberen te lezen. Ben Rendez-vous van Esther Verhoef aan het lezen. Collega's vonden het zo'n goed boek maar ik kom er niet doorheen... het is zooooo langdradig.... Heeft iemand van jullie hem gelezen? Zo ja, van vond je ervan!? Ben erg benieuwd!

8 opmerkingen:

José zei

Aaah wat lief! Ik heb zowaar een award verdient! Leuk hoor! Dank je!

Zet dat grote bad maar op, dan kom ik ook eventjes een 'duik' nemen! Hier was net heeel veel regen dus eventjes was het afgekoeld, 'gelukkig' is het weer net zo warm als voor de bui hihi!

Ik ga maar eens in de tuin een boekje lezen! (uiteraard nadat ik een blog heb geschreven over mijn gewonnen Award! woeh!)

**SCRAP-GEK** zei

oooooh wat ziet max er toch weer schattig uit zo! :-) en inderdaad een heerlijke afkoeling voor hem! ben benieuwd wat je nog gescrapt hebt!!! bedankt voor de award, ik voel me zeer vereerd!!! groetjes marije. (ps. ik zet hem morgen op mijn blog)

Je@net zei

Oooh, wat lief van je!! Moet binnenkort m'n blog weer updaten en zet 'm er dan meteen op.
En wat een gave foto's van Max! Heerlijk gezicht om 'm in dat badje te zien!
Nog een fijne dag!

Miranda zei

He lief!!!! dank je wel voor je award!!!!

Wat een super lieve foto's van Max, valt niet mee met die kleintjes en de warmte he, en al helemaal niet als er dan tandjes aan het doorkomen zijn! Hopelijk komt nummer 5 met wat minder pijn en moeite door....

Succes met je boek, ik kom er ook niet doorheen, al maanden niet ;-)
En natuurlijk ben ik heeeel erg benieuwd naar je lo's!

Geniet van het weer!!!

scrap-lady zei

Hoi Iris,

Wat groeit Max toch weer hard.Wel leuk dat mini badje.Ik ben benieuwd naar je layouts.

Groetjes Miriam.

Mandy zei

Wat een schatje met dat blije koppie :)
Ik moet ook zo'n badje hebben voor Buddha! hahaha! Die heeft het ook erg warm de laatste tijd..

Jackie zei

Wat een heerlijke foto's...
ons zwembadje is kapot (weer al) anders was ik er zelf in gaan zitten...

Karin zei

Leuke blog en mooie LO's zeg! Had natuurlijk even speciale aandacht voor de Kenia LO's, maar heb de rest ook eens goed bekeken en zie veel moois langs komen. Kom zeker nog vaker een kijkje nemen.

Groetjes,
Karin