donderdag 31 juli 2008

De nieuwe creatief met foto's is weer uit

en ik heb weer 2 artikeltjes mogen maken. Vele van jullie zullen de Kenia layouts waarschijnlijk enigszins herkennen. Komt omdat ik mijn 'oude' lo's moest liften met ander papier. Ik kreeg de World Traveler lijn van Heidi Swapp. Erg mooi papier! Helaas zaten de embellishments er nog niet bij.
Hier even de lootjes die niet gepubliceerd zijn. Max heeft ook zijn debuut gemaakt! LOL! Eén artikel gaat over hem.... Gemaakt met super leuk papier van MM Jack Animal Crackers. Zó gaaf ook met zooo veel mooie embellishments, stickers etc.
Verder is het hier nog steeds genieten van het weer. Vanmiddag zijn we weer even naar het buitenbad geweest hier in t dorp. Max vond het super! Een echte waterrat! Geen foto's want ik had mijn camera thuis gelaten...

Ik hoop dat jullie ook allemaal lekker kunnen genieten van het mooie weer en niet teveel hoeven te werken...
helaas zijn de vooruitzichten voor de komende dagen weer minder.

Ik maak later deze week nog foto's van mijn gemaakte layouts. Alle luiken zijn hier dicht dus foto's maken heeft nog steeds geen zin.

Fijn weekend alvast!

xoxox

10 opmerkingen:

scrap-lady zei

Hoi Iris,

Ik had je layouts gezien in de cmf.Ze zijn weer super.En wat dat warme weer betreft ik moet helaas werken dus ik kan niet van het zonnetjes genieten.Maar kan wel de koelte opzoeken.Jij ook alvast een fijn weekend.

Groetjes Miriam.

**SCRAP-GEK** zei

wauw!!! super gaaf dat er twee artikels van je in het CMF staan! zodra die in de winkel ligt koop ik hem meteen! :-) je andere LO's op je blog zijn helemaal gaaf joh!!! toppie! leuk dat jullie met Max gaan zwemmen,kan me voorstellen dat die dat heerlijk vind! vooral met dit weertje! groetjes marije.

sollie zei

Hoi Iris, bedankt voor de award! Ik zal die zo vlug mogelijk doorgeven.
De winkel waar ik m'n scrapgoodies en CMF's kocht in onze stad heeft de boeken neergelegd dus ik moet de nieuwe CMF nu ergens anders halen, maar waar??? De grotere winkel waar ze 'm wel zullen hebben is op 30 min. rijden van mijn stad.
groetjes Isolde

José zei

Hee Iris,

Ik zag je lootje in de CMF gisteren! Ontzettend leuk! Ik wil ook naar Kenia!!

We hebben momenteel alleen maar wolkjes hier in het oosten! Jij nog wel mooi weer? Wat heerlijk hè lekker naar het buitenzwembad!?

Fijn weekend alvast!

Scraps~from~a~Boy zei

eej meis... je layouts zijn geweldig in de CmF!! toppie!! enne deze lootjes zijn ook allemaal super mooi!

XOXO Peter

marlies zei

wow super Iris, weer volop inspiratie. Ben benieuwd naar de cmf kijken of ik hem morgen kan scoren !

Mireille zei

genoten van CMF! Gefeliciteerd meis.. ziet er geweldig uit!

Je@net zei

Gisteren je werk al gespot in de nieuwe CmF!!! Super meis, gefeliciteerd hoor, ziet er weer TOP uit!
Fijn weekend!!

Miranda zei

He... ik ben ook benieuwd naar de cmf!!! Balen nu is het zondag bijna.... Nouja komt goed! Maar je lo's zijn echt super! Leuk die van Max: Ga je mee?

Yvonne zei

Hi, bedankt voor je reactie op mijn blog (alweer even geleden), maar wat nou zo grappig is is dat we allebei in de CmF staan en ik vind je layouts over Max en Kenia in het blad erg mooi!!